неділя, 09 жовтня 2016 10:46

Відводити війська сьогодні не будуть - Гарбуз

Відводити війська сьогодні не будуть - Гарбуз

Заплановане на сьогодні відведення підрозділів ЗСУ в Станиці Луганській не відбудеться. Про це повідомив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз на сторінці в Facebook.

"Я впевнений, що завдяки мудрості і державницькому підходу вищого керівництва держави, консолідованої позиції з представниками штабу АТО нам вдасться виконати рамкову угоду і не втратити Станицю Луганську", - написав Гарбуз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 48 обстрілів за добу: бойовики гатять із мінометів та артилерії

Нагадаємо, 5 жовтня в Мінську в ході переговорів тристоронньої контактної групи учасники домовилися про продовження реалізації рамкової угоди про відвід сил на Донбасі. 7 жовтня в районі Петровського Донецької області відбулося відведення сил і засобів українських підрозділів в рамках мінських домовленостей.

Зараз ви читаєте новину «Відводити війська сьогодні не будуть - Гарбуз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути