субота, 23 липня 2016 11:41

У Торецьку затримали чотирьох бойовиків "ЛНР"

Співробітники Служби безпеки України затримали у Торецьку на Донеччині чотирьох бойовиків одного з незаконних збройних формувань "ЛНР", повідомляє "Інформатор".

"Бойовики з травня по серпень 2014 року у складі свого теругруповання забезпечували зі зброєю в руках контрольно-пропускний режим на незаконно встановлених блокпостах. Вони патрулювали дорогу біля шахти "Святої Матрони Московської" та міст через річку Кривий Торець у селі Щербинівка на Донеччині. Згодом, не бажаючи віддавати життя за "ідеї молодої республіки", бойовики покинули розташування терористів", - прокоментували затримання у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОБСЄ зафіксувала рекордну кількість обстрілів у Луганську

Нагадаємо, активісти сайту "Миротворець" презентували інтерактивну мапу, завдяки якій у режимі реального часу можна відстежити місце проживання та дізнатися особисті дані 3200 бойовиків, які воювали проти України на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «У Торецьку затримали чотирьох бойовиків "ЛНР"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути