четвер, 01 вересня 2016 02:45

У столиці розпочався заочний суд над Плотницьким

У столиці розпочався заочний суд над Плотницьким
Фото: fond-adygi.ru

У Києві суд розпочав заочний розгляд кримінального провадження проти ватажка терористичної організації "ЛНР" Плотницького.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

"Колегія суддів Подільського райсуду м. Києва задовольнила клопотання прокуроратури міста Києва про розгляд кримінального провадження стосовно ватажка терористичної організації "ЛНР" Ігоря Плотницького за спеціальною процедурою, без участі обвинуваченого", - йдеться в повідомленні.

Таке рішення колегія суддів постановила сьогодні, за результатом проведення підготовчого судового засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням Плотницького у вчиненні терористичного акту, захопленні в заручники та викраденні старшого лейтенанта Збройних Сил України Надії Савченко.

У зв'язку із неявкою обвинуваченого на засідання суду, про яке він був повідомлений, колегія суддів, дослідивши доводи сторони обвинувачення, задовольнила клопотання прокурора про розгляд кримінального провадження за спеціальною процедурою.

У судовому засіданні оголошено перерву до 30 вересня.

Нагадаємо, Плотницький обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 2 ст. 258 (терористичний акт) та ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителів ЛНР лякають масштабним наступом ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «У столиці розпочався заочний суд над Плотницьким». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути