пʼятниця, 06 травня 2016 11:02

На Луганщині затримали водія батальйону "Призрак"

На Луганщині затримали водія батальйону "Призрак"
Фото: petrimazepa.com

На Луганщині українські прикордонники і військовослужбовці Нацгвардії 5 травня затримали водія батальйону бойовиків "Призрак".

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Неподалік лінії розмежування на перехресті дороги Лисичанськ - Гірськ - Новотошківка військові зупинили автомобіль ВАЗ. При перевірці документів у водія правоохоронці виявили часткову підробку паспорта (невідповідність відбитку печатки). Під час подальшої перевірки в його мобільному телефоні знайшли фото- і відеофайли, що підтверджують його причетність до діяльності бойовиків.

Чоловік підтвердив, що в 2014 році брав активну участь в діяльності так званих ЛНРівців і був водієм начальника розвідки бригади "Призрак". Затриманий переданий співробітникам СБУ для подальшої перевірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явились досьє на 1,5 тисячі найманців ДНР та ЛНР

За цим фактом спрямували повідомлення в поліцію Луганської області за ст. 260 КК (створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань) і ст. 358 КК (підроблення документів, печатки, штампів і бланків, їх збут, використання підробних документів).

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що співробітники СБУ затримали бойовика батальйону "Призрак".

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині затримали водія батальйону "Призрак"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути