середа, 31 серпня 2016 09:59

У ДНР прибули російські журналісти, очікують на провокації

У ДНР прибули російські журналісти, очікують на провокації

До міста Єнакієве поблизу Донецька прибули російські телевізійні журналісти. Українська сторона готується до загострення бойових дій.

Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", нардеп від фракції "Народний фронт" Дмитро Тимчук.

"У ДНР зафіксовано появу низки знімальних груп російського ТБ (наприклад, у готелі "Салют" у Єнакієвому (просп. Леніна, 92) заселилася знімальна група російського дезінформаційно-пропагандистського телеканалу "Звєзда"). Судячи з того, як пильно керівництво бойовиків останнім часом вивчає ситуацію в районі Горлівки з частими візитами у цей район "представників командування", не виключено, що черговий виток ескалації бойових дій із боку російсько-терористичних військ відбудеться в цьому районі", - пише він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики завезли танки до Донецька і вивезли звідти родичів

У так званій ЛНР тим часом знову поширюють чутки про "масштабний наступ української армії". Для тренувань відбиття цієї атаки прибули російські війська.

"У ЛНР знову активно поширюють чутки про початок масштабних бойових дій на Донбасі. Водночас поширенням чуток цілеспрямовано займається місцева охоронка (МГБ ЛНР). Згідно поширюваним чуткам, "для відбиття наступу ЗСУ" і "подальшого наступу" російсько-терористичних військ в окуповані райони нібито масово вводять підрозділи і частини регулярних ЗС РФ (вказують, що через Ізварине з РФ на Донбас вже йдуть колони російських десантників, а у Сорокиному (колишній Краснодон) вже розвантажуються мотострілецькі підрозділи ВС РФ)",- йдеться у повідомленні.

Раніше інформували, що бойовики відпрацьовують морські десантні операції на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «У ДНР прибули російські журналісти, очікують на провокації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути