Ексклюзиви
вівторок, 30 серпня 2016 11:20

Бойовики завезли танки до Донецька і вивезли звідти родичів

Бойовики завезли танки до Донецька і вивезли звідти родичів
Фото: korrespondent.net

Бойовики перекинули до Донецька 20 танків та вивозять звідти родичів.

Про це повідомляє у Facebook координатор групи "Інформаційний спротив", нардеп від фракції "Народний фронт" Дмитро Тимчук.

"У мікрорайон Трудовські (Донецьк) командування російсько-терористичних військ перекинуло танкові підрозділи (всього близько 20 танків), а також підрозділи спецназівців, які раніше виконували завдання в районі Горлівки. Зазначено вивезення місцевими бойовиками з даного мікрорайону своїх родичів", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛНР жорстоко вбили начальника ДАІ та його дружину

Також між містами Єнакієве і Горлівкою на Донеччині бойовики перекидають артилерійські системи на "ротаційній" основі.

"Артилерію перекидають із району зосередження на південь і на південний захід від Єнакієвого, після застосування в районі Горлівки відводять назад. За останню добу фіксували перекидання 4 одиниць гаубиць Д-30 причепом. Засоби артилерійської розвідки і коригування вогню в районі Горлівки базуються на постійній основі", - наголосив Тимчук.

Раніше повідомляли, що у так званій ЛНР шукають тих, хто малює українські написи та символи у громадських містах. А в ДНР ловлять корегувальників вогню.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики завезли танки до Донецька і вивезли звідти родичів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути