четвер, 12 травня 2016 17:12

У ДНР нагородили 10-річну дівчинку за "бойові заслуги Новоросії"

На День Перемоги у тимчасово окупованому Донбасі 10-тирічну дівчинку Богдану Нещерет бойовики нагородили медаллю "За бойові заслуги "Новоросії".

Про це повідомляє сепаратистський сайт.

"Щоб надалі ні в кого не виникли підозри про те, що юний "Привид" отримав цю нагороду незаслужено - наводимо частину наказу про нагородження: "За зміцнення боєготовності і морального духу підрозділу, нагородити Богдану Нещерет медаллю "за бойові заслуги "Новоросії", - зазначили бойовики.

Автор: Фото з соціальної мережі
 

Дівчина стала відомою після публікації власних віршів, присвячених покійному лідеру луганської бригади бойовиків "Привид" Олексію Мозговому.

Через скандал, пов'язаний з іншою представницею бойовиків Олею "Новоросской", дівчинці заборонили публічно виступати і читати вірші у ЛНР. Після цього вона переїхала у ДНР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В інтернеті висміяли пам'ятник "захисникам ЛНР"

У соціальній мережі Вконтакте у профілі Богдани вказано, що вона родом з міста Алчевськ. Там також розміщені фотографії і відео, на яких вона або з бойовиками, або з символікою так званої "Новоросії".

Дитина фотографується у формі бойовиків, який пошитий спеціально для неї. Як видно з фотографій, вона має позивний "Доча" у бригаді "Привид".

Автор: Фото з соціальної мережі
 
Автор: Фото з соціальної мережі
 
Невідомо, ким саме приходилась Богдана для бойовика Мозгового, але видно, що спілкування у них було доволі щире.

Нагадаємо, Кремль заборонив ЗМІ ДНР вживати термін "Новоросія".

Зараз ви читаєте новину «У ДНР нагородили 10-річну дівчинку за "бойові заслуги Новоросії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути