пʼятниця, 25 листопада 2016 18:11

Українські військові накрили вогнем позиції бойовиків

Українські військові накрили вогнем позиції бойовиків
MilitaryStream

У мережі з'явилося відео масового обстрілу позицій бойовиків у зоні АТО.

Відео з музичним супроводом українського гімну виклали на сторінці MilitaryStream у Facebook. Місце події не розголошують у цілях безпеки.

Кілька хвилин бойовики з допомогою АК-74 (автомат Калашникова) і РКК-74 (ручний кулемет Калашникова) - калібру 5,45 і з ПК (кулемет Калашникова) - калібру 7,62 обстрілювали українські позиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики накрили позиції ЗСУ артилерійським вогнем

У відповідь українські солдати накрили позиції бойовиків з АГС (автоматичний гранатомет станковий - Gazeta.ua) - калібру 30 мм, НСВ-12,7 "Утьос" — 12,7-мм великокаліберним кулеметом і КПВ - 14,5-мм великокаліберним кулеме́том Владимирова.

Про жертви противника нічого невідомо. Проте досвідчені військові зазначають, що навіть при хороших укріпленнях за такого масованого обстрілу противник має серйозні втрати.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові накрили вогнем позиції бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути