Ексклюзиви
субота, 02 липня 2016 14:45

Укравтодор витратить 265 млн на ремонт доріг та мостів Луганщини

Укравтодор витратить 265 млн на ремонт доріг та мостів Луганщини

За ці кошти, які виділені з обласного бюджету, "Укравтодор" планує відремонтувати 84,5 км доріг та відновити 6 мостів на Луганщині.

Про це сказано в повідомленні прес-служби "Укравтодору" з посиланням на домовленість т. в. о. голови "Укравтодору" Євгенія Бараха із заступником міністра інфраструктури Юрієм Лавренюком та місцевими представниками влади.

"Йдеться про поточний середній ремонт 84,5 км доріг та розробку проектів відновлення зруйнованих незаконними угрупованнями шести автомобільних мостів", - сказано в повідомленні.

За словами очільника "Укравтодору", першочергово буде відновлено мостову споруду через річку Сіверський Донець на автомобільній дорозі "Танюшівка" – Старобільськ – Артемівськ, поблизу с. Новодружеська. Саме цей міст розташований в одному із найбільш зруйнованих куточків регіону – між м. Рубіжне та м. Лисичанськ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Укравтодор" запустив інтерактивну карту ремонту доріг

"Лавренюк поставив перед "Укравтодором" дуже чітку задачу – в найкоротший термін розробити проект відновлення цього мосту та приступати до його реалізації", – підкреслив Барах.

Також зазначається, що ремонтно-будівельні роботи будуть фінансуватися за рахунок виділених урядом 3,9 млрд грн кредитних коштів, залучених під державні гарантії у попередні роки.

Додамо, мережа автомобільних доріг загального користування у Луганській області нараховує близько 3614 км.

Як повідомляла Служба автодоріг Луганської області, за період військового конфлікту у регіоні зруйновано 836 км доріг загального користування та понад 21 об'єкт дорожньої інфраструктури (шляхопроводи, пішохідні та автомобільні мости).

Всього для відновлення дорожньої мережі області, що розташована як на підконтрольній, так і на окупованій території, необхідно понад 4 мільярди гривень.

Раніше повідомлялось, на українські дороги треба виділити мільярди гривень, це спільне завдання влади.

Зараз ви читаєте новину «Укравтодор витратить 265 млн на ремонт доріг та мостів Луганщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути