неділя, 29 січня 2017 17:41

Учасники блокади Донбасу погрожують знищити магістралі

Учасники блокади Донбасу погрожують знищити магістралі

Учасники "блокади" Донбасу погрожують знищити магістралі в разі розгону.

Протестувальники заявляють про можливе переміщення спецпідрозділів для силового розгону акції.

"Штаб блокади торгівлі з окупантами заявляє, що у випадку сценарію силового розгону протестувальників, він буде вимушений перейти до партизанських методів боротьби проти російської окупації і фізичного знищення магістралей, по яких йде фінансування тероризму і торгівлі на крові", - йдеться в заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розгін акції з блокади Донбасу стане фатальною помилкою

Разом з тим, один з організаторів блокади Анатолій Винорогодський заявив "Громадському радіо": "Якщо силовики отримали команду фізичної розправи з мирними протестувальниками, штаб буде змушений перейти до більш радикальних методів ведення блокади".

Ветерани АТО разом із народними депутатами заблокували шлях потягу на блокпості неподалік села Гірського (Попаснянський район Луганщини. - ред.), який прямував до окупованих бойовиками територій. Учасники блокади попередили правоохоронців та СБУ про підозрілий потяг. Але машиніст ешелону не зупинився навіть тоді, коли побачили групу людей на рельсах. Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом перекриття залізниці.

Зараз ви читаєте новину «Учасники блокади Донбасу погрожують знищити магістралі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути