вівторок, 26 липня 2016 09:47

У ресторані Ахметова зіграли весілля року

У ресторані Ахметова зіграли весілля року

У Донецьку зіграли пишне весілля. Так звана "уповноважена з прав людини" ДНР Дар'я Морозова вийшла заміж за колишнього журналіста телеканалу "LiveNews" Рушана Умярова, пише 7days-ua.

"Правозахисниця" відома, що віддає Україні полонених бойовиками українських громадян. А екс-журналіст ці події пропагував на російських телеканалах.

Морозова старша від Умярова. Нареченій — 27 років, нареченому — 25.

Про їх весілля повідомив у соцмережі російський політолог Роман Манекін.

Гуляли по багатому у віджатій нерухомості Рената Ахметова — найкрутішому і найдорожчому ресторані та готелі Донецька "Shakhtar Plaza". Цей великий готельний комплекс, розташований в центрі Донецька між стадіонами "Донбас Арена" та "Олімпійський". Був реконструйований 2011 року спеціально для проведення чемпіонату Євро-2012. Тепер у ньому господарюють бойовики і російські окупанти.

Для "весілля року" в терористичній ДНР молодим спекли торт у кілька ярусів. Залу ресторану прикрасили додатковими вогниками, підлогу посипали пелюстками квітів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Воєнний стан потрібен на лінії фронту плюс сто кілометрів" - Тарас Елейко

Зараз ви читаєте новину «У ресторані Ахметова зіграли весілля року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути