вівторок, 10 січня 2017 06:18

У поліції Донбасу з'явився штурмовий загін

У поліції Донбасу з'явився штурмовий загін
Гордон

У поліції Донецької області сформували штурмовий загін. Бійці спецпідрозділу Корпус оперативно-раптової дії (КОРД) призначені на посади.

Про це повідомляє прес-служба обласної Нацполіції.

"9 січня 2017 року дали дорогу в життя спецпідрозділу КОРД. До його складу увійшли співробітники поліції, які пройшли відбір, 2-х місячні курси виживання, отримали відповідний сертифікат бійця КОРД і пройшли переатестацію. Наш спецпідрозділ має бути кращим", - зазначив глава поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

Штурмовий загін призначений для супроводу поліцейських спецоперацій і затримання озброєних злочинців, в тому числі у зоні бойових дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна відновила водопостачання на окуповану частину Луганська

За словами Аброськіна, в даний час повністю вирішена проблема з автотранспортом, технічним забезпеченням спецпідрозділу. Бійці мають на озброєнні сучасну зброю, спецтехніку, зокрема сучасний український бронеавтомобіль "Варта". Проте підрозділ укомплектовано приблизно на 50%.

Раніше повідомлялося, як російський військовий на Донбасі розстріляв підлеглого.

Зараз ви читаєте новину «У поліції Донбасу з'явився штурмовий загін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути