пʼятниця, 06 січня 2017 13:40

У переддень Святої вечері жоден український військовий не загинув

У переддень Святої вечері жоден український військовий не загинув

У боях на Донбасі за добу жоден український боєць не загинув, розповів у п'ятницю речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув, один поранений у районі Новозванівки", - зазначив він.

За його словами, бандформування використовували важку артилерію на луганському напрямку: "Доба розпочалася з потужного обстрілу з 152-міліметрових гармат. За 10 хвилин бойовики випустили 50 артснарядів по українських позиціях біля села Троїцьке".

На донецькому і маріупольському напрямках супротивник гатив зі стрілецької зброї і мінометів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дідух в бліндажі, мамина кутя і бабусина колядка по телефону – бійці в АТО зустрічають Святвечір

У самопроголошених ДНР і ЛНР у зриві перемир'я звинувачують Збройні сили України. Терористи заявляють про обстріли українською армією околиць Донецька та Горлівки, а також району Ясинуватої.

5 січня кадрові російські військовослужбовці увірвались до оселі жінки, пограбували і зґвалтували її. Бойовики проходять службу у складі 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти збройних сил РФ.
Зараз ви читаєте новину «У переддень Святої вечері жоден український військовий не загинув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути