пʼятниця, 03 березня 2017 13:55

У мережі з'явились фото обстріляної з танків Авдіївки

У мережі з'явились фото обстріляної з танків Авдіївки

У четвер, 2 березня, проросійські терористи впродовж півгодини випустили по Авдіївці понад 20 снарядів із танка та артилерійської установки

Про це повідомив у Facebook голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, додавши світлини зруйнованих будинків.

"Більш як 20 снарядів залетіли у місто впродовж 30 хвилин. Стріляли з танка та САУ. Один танковий снаряд залетів до будинку. На щастя, не розірвався. У приватному секторі на вулиці Нахімова пряме влучення в будинок, ще в одному будинку пошкодили стіну. На вулиці Степовій два снаряди лягли в приватні городи", - написав губернатор Донеччини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обстріл Авдіївки бойовиками: снаряди розірвалися біля школи та дитсадка

За добу 2 березня на Донбасі зафіксували 116 обстрілів. 15 українських військових поранені, семеро травмовані, один – загинув.

Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явились фото обстріляної з танків Авдіївки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути