пʼятниця, 23 вересня 2016 17:18

У ЛНР заборонили виїзд своїм "депутатам"

У ЛНР заборонили виїзд своїм "депутатам"
Фото: rakurs.pl.ua

"Народна рада" ЛНР прийняла рішення, яким заборонила своїм членам залишати межі республіки без узгодження.

Про це повідомляють "Новости Донбасса".

Зокрема, тепер вони зобов'язані узгоджувати дозвіл на виїзд. Для цього мають "завчасно, не пізніше ніж за один день до дня виїзду, подати до апарату Народної Ради звернення на ім'я голови парламенту. Воно повинно містити відомості про підстави і цілі поїздки, тривалість перебування за межами ЛНР і місце перебування".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луганську вбили російського полковника

"В умовах воєнного стану безперебійна робота Народної Ради як законодавчого органу державної влади надзвичайно важлива для республіки. Закон прийнято з метою запобігання неможливості проведення засідань Народної Ради через відсутність кворуму у зв'язку з відсутністю частини депутатів у межах ЛНР", - пояснив Олег Коваль, так званий "заступник голови комітету з питань законодавчої та нормотворчої діяльності, державного будівництва, інноваційної та регуляторної політики, місцевого самоврядування та організації роботи Народної Ради".

Раніше повідомляли, що у ЛНР заявили, що українські банки, їхні представники і так звані колекторські фірми не мають права стягувати борги за кредитами позичальників, які проживають на окупованих територіях.

Нагадаємо, Луганщину бойовики окупували понад два роки тому. 27 квітня 2014-го невідомі озброєні люди захопили СБУ та проголосили Луганську народну республіку. На територіях, підконтрольних бойовикам, до війни проживали 1,57 млн осіб. Унаслідок бойових дій їх поменшало більш ніж на чверть.

Зараз ви читаєте новину «У ЛНР заборонили виїзд своїм "депутатам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути