субота, 05 листопада 2016 22:04

У "Азові" спростували інформацію про затримання її членів

У "Азові" спростували інформацію про затримання її членів

Полк "Азов" заявляє про непричетність двох осіб, затриманих бойовиками ЛНР, до своєї організації.

Відповідну заяву "Азов" оприлюднив в на своєму сайті.

"Вранці 5 листопада російськими ЗМІ було поширено інформацію щодо затримання "міністерством держбезпеки ЛНР" двох представників фанатського руху ультрас "Зорі" на окупованих територіях української Луганщини. У характеристиці затриманих бойовики приписують їм і перебування у складі полку "Азов" і членство у Цивільному Корпусі "Азов". Жоден із названих сепаратистами затриманих не був офіційно причетним ані до полку "Азов", ані до Цивільного Корпусу "Азов", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міноборони проводить розслідування за фактом смерті двох військових

Також у "Азові" заявили, що відповідно до дат народження затриманих, які оприлюднили бойовики, терористи "героїчно затримали підлітків".

Напередодні бойовики ЛНР затримали групу фанатів футбольного клубу "Зоря" "Ультрас Чорно-Бiлi". Їх назвали представниками "радикального неонацистського угруповання, що є підпільним відділенням батальйону "Азов".

Зараз ви читаєте новину «У "Азові" спростували інформацію про затримання її членів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути