субота, 28 травня 2016 11:49

Стало відомо, що приховали бойовики за знищенням безпілотника ОБСЄ

Стало відомо, що приховали бойовики за знищенням безпілотника ОБСЄ
Фото: censor.net.ua

Російські найманці збили на околиці Горлівки безпілотник моніторингової місії ОБСЄ, тому що він зафіксував БТР із встановленою на даху ракетною системою "земля-повітря".

Про це йдеться у звіті ОБСЄ, передає DT.UA.

"О 09:28 СММ втратила зв'язок з безпілотним літальним апаратом далекої дії, що пролітав над підконтрольною ДНР Озерянівкою (35 км на північний схід від Донецька), на південно-західній околиці підконтрольної ДНР Горлівки. Аварійні процедури були активовані, але БПЛА не відповів.

Незадовго до того, як комунікація була втрачена, БПЛА зафіксував багатоцільовий гусеничний автомобіль МТЛБ (плаваючий бронетранспортер – ред.) зі встановленою на даху ракетною системою "земля-повітря" (9К35 "Стріла-10", 120 мм)", – йдеться у звіті.

У тому місці, де розірвався зв'язок із безпілотником, спостерігачі чули вибух. Через замінування території знайти дрон СММ не змогла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремль не віддасть озброєній місії ОБСЄ контроль над Донбасом - дипломат

Нагадаємо, раніше у п'ятницю перший заступник голови СММ ОБСЄ Александр Гуґ заявив, що патруль спостережної місії потрапив під обстріл зі стрілецької зброї біля Авдіївки і Ясинуватої. За його словами, ніхто не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, що приховали бойовики за знищенням безпілотника ОБСЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути