четвер, 09 лютого 2017 13:52

Соратниця терориста Безлера розповіла про його злочини

Соратниця терориста Безлера розповіла про його злочини

Соратниця одного з ватажків Новоросії, який орудував у Горлівці, Ігоря Безлера (Біса), злила в мережу інформацію про його злочини.

Про це повідомив у Facebook військовий журналіст, учасник АТО Влад Волошин.

"Цікавий комент Олени Романової (адміністратора групи "Новоросія Інфо"), про діяльність ще одного (поки що живого) "ватажка і героя Новоросії" Біса Безлера. Ця дівчина - одна з тих, хто перебував досить близько до "керівництва" недореспубліки. Зараз вона втекла в окупований Крим, але продовжує здійснювати інформаційну діяльність на територіях окупованого Донбасу. Це колишня близька соратниця Безлера, але зараз "зливає" в мережу інформацію, яка дуже яскраво характеризує подібних "ватажків", - написав він.

Романова на сторінці "ВКонтакті" написала, що Безлер вкрав 196 млн грн, зароблених горлівчанами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд дозволив затримати Захарченка і судити в Україні

"Із цієї суми, йому його подільники передали 187 тисяч гривень. Гроші мали йому привезти наприкінці листопада, початку грудня 2014 року. Безлер був розлючений "кидаловом" своїх і дав наказ обнулити "злодіїв-зрадників". Наприкінці грудня частину коштовностей вивезли з Горлівки через "КПП "Успенка", - зокрема написала вона.

За її словами, в січні 2015 року Безлер домовився зі своїми дружками вивезти йому на "Успенку" 5 нових "віджатих" машин, вартість яких становила від 150 тис. до 300 тис. дол.

"Машини, коштовності зі знищеної горлівської церкви, гроші, зброя - все це конфіскували на кордоні. З цього "віджатого товару" Бровченко Микола хотів у Безлера "віджати" його автомобіль Hummer. В цьому автомобілі Горлівкою їздив Безлер, за кермом якого був Буржуй (його особистий водій і охоронець. - ред.). Але операція з вивезення "віджатого" зірвали. ФСБ сиділа на хвості і прослуховувала телефони всіх співучасників операції. Всі ці договорняки відбувалися за моєї присутності, в пансіонаті "Іскра", в Піщаному", - написала вона.

Торезький міський суд Донецької області призначив 11 років позбавлення волі з конфіскацією майна громадянину Російської Федерації, уродженцю Москви, який сприяв Російській Федерації вести агресивну війну проти України.

Зараз ви читаєте новину «Соратниця терориста Безлера розповіла про його злочини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути