четвер, 09 лютого 2017 17:18

"Собаці собача смерть!" - громадянин Росії вбив Ґіві

"Собаці собача смерть!" - громадянин Росії вбив Ґіві

Терорист, громадянин Росії на прізвисько Француз стверджує, що вбив Ґіві. Бойовик Ігор Мильцев воював у рядах незаконної ДНР. Про це пише "Новая газета".

"Йому помстився б будь-хто", - розповів Мильцев, назвавши звинувачення влади ДНР на адресу українських спецслужб "смішними".

"СБУ за лінію розмежування не переходять, ссуть суки!", - каже бойовик.

Вбивство ватажка Мильцев називає помстою товаришів по службі, нібито, кинутих Ґіві під час бою під Авдіївкою в кінці січня 2017 року.

Він також розповів про поранення Ґіві. За його словами, Толстих відійшов від позицій батальйону під час бою і вистрілив собі в ногу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ґіві закопають біля Мотороли

"Він думав, що ніхто цього не помітить, але ми помітили. Потім його забрали чергові лікарі у госпіталь. Після цього, будучи вже в Донецьку, він віддав наказ накрити позиції з артилерії, незважаючи на те, що ми там були, він думав, що нас вже немає в живих!", - зазначив терорист.

Видання додає, що в статусі "Француза" у соцмережі "ВКонтакті" незабаром після замаху на Ґіві з'явився запис: "Собаці собача смерть! Ґіві, це тобі за пацанів загиблих під Авдіївкою! ЗАХАРЧЕНКО, ТИ НАСТУПНИЙ!".

Ватажок батальйону "Сомалі" Михайло Толстих, відомий як Ґіві, припускав, що його можуть вбити. Про це в коментарі "Комсомольській правді" розповіла близька подруга бойовика Олена. Дівчина працює продавцем у Донецьку.

Зараз ви читаєте новину «"Собаці собача смерть!" - громадянин Росії вбив Ґіві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути