пʼятниця, 09 грудня 2016 10:54

Шляхи державного значення засипало снігом

Шляхи державного значення засипало снігом

Проїзд дорогами державного значення на Донеччині ускладнений через снігопади та вітер. На автошляхах великі замети.

"Значно ускладнений рух для проїзду на трасах Т-0514 - "Добропілля - Красний Лиман" у районі Сергіївки та Т-0515 "Олександрівка - Красноармійськ - Константинополь" неподалік Андріївки. Залучена снігоприбиральна техніка, працюють співробітники поліції, відповідальні за безпеку дорожнього руху", - повідомляє MRPL.CITY.

На трасах Н-15 - "Запоріжжя - Донецьк" від Мар'їнки до Курахового, С-051135 - "Цукурине - Новоселидівка - Курахове", С-051137 - "Селидове - Гірник - Максимільянівка" - сильний вітер, снігові перемети. У Бахмутському і Слов'янському районах працює спеціалізована техніка, працівники дорожніх служб і поліцейські.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луганщина без води: "Будемо топити сніг, щоб умитися"

Правоохоронці звертаються до водіїв із проханням не здійснювати міжміські переїзди без необхідності до поліпшення погодних умов і дорожніх обставин.

6 грудня на Луганщині відбулося урочисте відкриття відновленого автомобільного мосту через річку Сіверський Донець між Сіверськодонецьком і Лисичанськом.

Зараз ви читаєте новину «Шляхи державного значення засипало снігом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути