середа, 08 лютого 2017 13:10

Шкіряк озвучив замовників убивства Ґіві

Шкіряк озвучив замовників убивства Ґіві

У Міністерстві внутрішніх справ прокоментували звинувачення у смерті бойовика Ґіві та назвали його ймовірних замовників.

Про це в інтерв'ю виданню РБК розповів замміністра Зорян Шкіряк.

"А що їм ще говорити? Що вони один одного, вибачте, мочать у вбиральні? Це ж зрозуміло, що їм треба когось звинуватити", - прокоментував Шкіряк звинувачення в організації ліквідації терориста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція підтвердила ліквідацію Ґіві

Також замміністра розповів, хто насправді може стояти за вбивством Ґіві.
"Стосовно безпосередньої ліквідації Ґіві, то зараз рано говорити, чи це російські спецслужби, чи це міжусобиці із Захарченком. Я можу сказати, що справді між Захарченком і безпосередньо Ґіві були надзвичайно серйозні розбіжності. Вони мали дуже серйозний конфлікт, який полягав у сфері перерозподілу так званих матеріальних благ, ресурсів і фінансових потоків. І того, що стосувалося невиконання тих чи інших наказів Ґіві від Захарченка", - зазначив Зорян Шкіряк.

Командира батальйону бойовиків "Сомалі" Михайла Толстих на прізвисько Ґіві убили сьогодні в Донецьку у власному кабінеті о 06:12 за місцевим часом.

Зараз ви читаєте новину «Шкіряк озвучив замовників убивства Ґіві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути