пʼятниця, 18 листопада 2016 09:23

Широкине й Авдіївку обстріляли з танків

Широкине й Авдіївку обстріляли з танків
фото: delfi.lt

Протягом минулої доби російсько-окупаційний контингент обстрілював наші позиції із забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомили в штабі АТО.

По Широкиному окупанти били зі 152- та 122-міліметрової артилерії. Там наші позиції обстріляв і танк. Під вогонь артилерії і мінометів потрапило Гнутове. Також на маріупольському напрямку з мінометів окупанти обстрілювали Красногорівку, Бердянське, Водяне, Новотроїцьке. З гранатометів — Мар'їнку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія планує наступ на Маріуполь - ОБСЄ

На луганському напрямку зі 122-міліметрової артилерії — Троїцьке. З мінометів — Новоолександрівку, Золоте, Оріхове, Малинове, Новозванівку та Кримське. З озброєння БМП та стрілецької зброї — Станицю Луганську.

На донецькому напрямку по наших позиціях біля Авдіївки гатили танк і БМП. Із гранатометів та стрілецької зброї окупанти обстріляли Піски. Загалом за вказаний період відбулися 40 обстрілів.

З АГС-17 обстріляли КПВВ "Золоте" на лінії розмежування, повідомили у Держприкордонслужбі.

"Терористи з АГС-17 учора здійснили обстріл КПВВ "Золоте". Вогонь російські найманці по українських позиціях вели з боку населеного пункту Первомайськ", - йдеться у повідомленні відомства у Twitter.

Спостерігачі ОБСЄ нарахували більш як 30 тис. людей у військових одностроях, котрі перетинали українсько-російський кордон у пунктах пропуску "Гукове" і "Донецьк".

Зараз ви читаєте новину «Широкине й Авдіївку обстріляли з танків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути