середа, 23 листопада 2016 15:19

СБУ схопила шпигуна Коржа

СБУ схопила шпигуна Коржа
Прес-центр СБУ

Бойовика ДНР на прізвисько Корж, який прибув у Харківську область для збору розвідувальної інформації, затримала СБУ.

40-річний житель Харківської області навесні 2016 виїхав до Ростовської області. У тренувальному таборі терористів навчався тактиці ведення бою і підривній діяльності, повідомляє прес-центр СБУ.

Після завершення спецпідготовки Корж перебрався на окуповану територію і брав участь у бойових діях проти сил АТО. Воював у складі артилерійського підрозділу терористів поблизу Горлівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднено відео затримання кримських дезертирів

У жовтні Корж повернувся в Харківську область із завданням від російських спецслужб збирати інформацію про особовий склад добровольчого батальйону "Донбас". Про місця його дислокації і плани переміщення. Терорист мав збирати дані про суспільно-політичну ситуацію в Харківському регіоні, протестні настрої населення і ставлення до влади.

19 листопада оперативники спецслужби затримали бойовика-інформатора на території Лозової.

У СБУ раніше заявили, що затримали на адмінкордоні з Кримом двох дезертирів, які після анексії півострова перейшли служити у ворожу армію.

Зараз ви читаєте новину «СБУ схопила шпигуна Коржа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути