середа, 15 червня 2016 13:00

Розвідка повідомила про шалені втрати армії РФ на Донбасі

Розвідка повідомила про шалені втрати армії РФ на Донбасі
joinfo.ua

У період з 11 до 13 червня російська армія на Донбасі втратила 38 бойовиків та десятки одиниць техніки і озброєння.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки МО України.

У районі Авдіївки загинули 21 і поранені 15 бойовиків. Також російська армія втратила два танки Т-64, дві самохідно-артилерійські установки, БМПЮ, три міномети, п'ять вантажних автомобілів "Урал" і апаратний зв'язок на базі автомобіля "Урал" зі складу 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) та 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк).

У районі Мар'їнки – 11 загиблих, 21 – поранений. Знищено три танки Т-72, дві самохідно-артилерійські установки, три 122-мм гаубиці Д-30, п'ять 120-мм мінометів, два БТРи і вантажний автомобіль "Урал" зі складу 5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка) та 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк).

У Новотроїцькому загинули 6 бойовиків, 9 поранили. Противник втратив самохідно-артилерійську установку, два 120-мм міномети та БТР зі складу 5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики обстріляли Донецький аеропорт з БМП та БТР

Як відомо, протягом минулої доби різко зросла інтенсивність обстрілів бойовиків. Противник 58 разів відкривав вогонь по позиціях українських військ.

Зараз ви читаєте новину «Розвідка повідомила про шалені втрати армії РФ на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути