понеділок, 06 лютого 2017 11:11

Російський політик "порвав" московське ТБ правдою про війну

Російський політик "порвав" московське ТБ правдою про війну

Російський політик, президент загальноросійського громадського руху "Союз правих сил" Леонід Гозман в ефірі кремлівського пропагандистського ТБ зробив резонансну заяву про війну на Донбасі і причетності до неї влади РФ. Він звинуватив усіх росіян у відповідальності за конфлікт.

Відеоролик спічу політика опублікований на YouTube.

"Я вважаю, що на вас, на мені, як на громадянах нашої країни, є відповідальність за той жах, який на Донбасі зараз відбувається. Ця війна жахлива, вона не могла б тривати більше дня, якби ми не підтримували зброєю, грошима, людьми ось цих так званих лідерів цих "республік", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДНР великі втрати: медикам заборонили виїжджати з міста

Гозман зазначив, що ватажки бойовиків є типовими представниками криміналітету.

"Якщо один з лідерів ДНР, пан Пушилін Денис Володимирович, до того, як боротися за свободу Донбасу, був регіональним менеджером МММ. Всі пам'ятають, що таке МММ? І тепер він бореться за свободу Донбасу. Я не вірю цим людям", - сказав він.

"Ким був Захарченко до війни? Курми торгував, у нього було два кіоски", - додав політик.

Гозман наголосив, що якби Росія не підтримувала цих людей - війна б там швидко закінчилася.

"І вона б закінчилася зовсім не геноцидом, це все нісенітниця собача", - заявив Гозман, привівши в приклад Слов'янськ, "який довгий час обороняв наш злочинець Стрєлков-Гіркин, громадянин Російської Федерації, за якимось дияволом на території іншої країни".

Російська сторона змінила свою переговорну риторику в рамках Нормандського формату. Кремль готовий обговорювати заміну керівництва ЛНР-ДНР й виведення російських військ із Донбасу. Вимагає, щоб Київ виплачував пенсію жителям тимчасово окупованих територій, припинив торговельну блокаду і офіційно скасував АТО.
Зараз ви читаєте новину «Російський політик "порвав" московське ТБ правдою про війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути