середа, 01 березня 2017 12:44

"Росіяни викручуватимуть руки нашій делегації" - Тука

"Росіяни викручуватимуть руки нашій делегації" - Тука

Сьогодні в Мінську росіяни викручуватимуть руки нашій делегації. Про це у Facebook написав заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука.

"Сподіваюсь, компетентність нашої делегації дозволить витримати цей тиск. Уряду, на мій погляд, зараз варто зосередитись на вирішенні інших питань", - написав Тука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тука закликав СБУ притягти до кримінальної відповідальності Садового, Семенченка та Парасюка

Серед важливих питань Тука виділяє: незадовільний рівень комунікації з населенням, який, на його думку, призвів до нерозуміння населенням тих викликів, перед якими стоїть держава. Та важливість розробити план заходів задля мінімізації негативних наслідків для промисловості і бюджету Украіни внаслідок блокади.

"Уряду треба вжити всіх заходів, аби унеможливити виникнення ймовірного протистояння між блокувальниками і робітниками підприємств. СБУ варто уважно моніторити ситуацію та миттєво й жорстко присікати будь-які провокативні акції, спрямовані на розбрат і розкол держави", - написав Тука.

Бойовики ДНР та ЛНР не підуть на "націоналізацію" підприємств, оскільки вони виявляться нікому не потрібними. Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука.

Зараз ви читаєте новину «"Росіяни викручуватимуть руки нашій делегації" - Тука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути