субота, 18 лютого 2017 05:50

Росія випробовує Трампа, вбиваючи українців - Маккейн

Росія випробовує Трампа, вбиваючи українців - Маккейн
Фото: Вести.ру

Росія випробовує адміністрацію президента США Дональда Трампа ескалацією на Донбасі. Про це заявив американський сенатор Джон Маккейн під час щорічної конференції з питань безпеки, яка проходить в Мюнхені, передає "Радіо Свобода".

"Росіяни вбивають українців щодня. Вони їх вбивають. Я вважаю, що ситуація погіршується, оскільки це час для тестування адміністрації Трампа", - сказав Маккейн.

16 лютого американська сенатор закликав Трампа надати Україні летальну зброю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маккейн вкотре закликав Трампа озброїти Україну

Пізніше в Пентагоні главу МЗС Павла Клімкіна запевнили, що США продовжать надавати допомогу Україні для нарощування її військового потенціалу та рівня внутрішньої безпеки.

Прес-секретар Білого дому Шон Спайсер повідомив, що президент США Дональд Трамп чекає, що РФ займеться деескалацією в Україні і поверне Крим.

У МЗС Російської Федерації коментуючи заяву Шона Спайсера заявили, що вважають півострів своїм і повертати його не планують.

Зараз ви читаєте новину «Росія випробовує Трампа, вбиваючи українців - Маккейн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути