вівторок, 11 жовтня 2016 16:04

РФ звинувачує Україну у викраденні росіян

РФ звинувачує Україну у викраденні росіян
joinfo.ua

Слідчий комітет РФ повідомив про розслідування кримінальної справи щодо причетності керівництва ЗСУ до викрадення росіян для обміну на полонених.

Відповідне повідомлення опубліковане на офіційному сайті СК РФ.

"Об'єктами злочинних посягань членів спільноти стали громадяни Російської Федерації. При цьому загальний принцип здійснення злочинів полягав в їх незаконному кримінальному переслідуванні і умовному засудженні, а потім викраденні та незаконному утриманні з метою обміну на українських військовослужбовців, які потрапили в полон до представників самопроголошених Л/ДНР", – повідомляють у СК РФ.

СК РФ вважає, що з початку бойових дій на сході "невстановлені особи з-поміж вищого керівництва силових структур України, використовуючи владні та розпорядчі повноваження, створили організоване злочинне співтовариство з метою скоєння особливо тяжких злочинів – викрадення і подальшої торгівлі людьми для отримання іншої матеріальної вигоди".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ : Бойовики випустили 200 мін і снарядів у маріупольському напрямку

Нагадаємо, що Національна гвардія України затримала в зоні АТО бойовика ДНР.

Зараз ви читаєте новину «РФ звинувачує Україну у викраденні росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути