вівторок, 06 серпня 2019 08:59

Ремонтують танки, отримують нову зброю: бойовики активно нарощують сили

Ремонтують танки, отримують нову зброю: бойовики активно нарощують сили
На Донбасі бойовики активно нарощують боєздатність. Фото: 5.ua

На Донбасі бойовики активно нарощують боєздатність - ремонтують військову техніку, отримують із Росії нове обладнання та снайперські гвинтівки.

"Командування російсько-окупаційних військ використовує повне припинення вогню для відновлення і нарощування боєздатності з'єднань і частин "1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ВС РФ". На захоплених підприємствах підрозділи окупантів відновлюють військову техніку, зокрема танки. Аби пришвидчити процес, організували додаткові пункти ремонту", - повідомляють у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі тривають обстріли: є поранений

При цьому з РФ продовжуть постачати зброю, матеріально-технічні засоби військового призначеннфя та пальне. Уже надійшла чергова партія 9-мм безшумних снайперських гвинтівок ВСС. Крім того, під виглядом гуманітарної допомоги від російських волонтерських організацій на Донбасі отримали прилади нічного бачення, біноклі, комплекти військового обмундирування й індивідуальні аптечки.

Україна не може почати ремонт мосту в Станиці Луганській через відсутність гарантій безпеки з боку противника. Як зазначається, бойовики не дозволяють українським саперам розмінувати частину мосту, а без цього ремонт почати неможливо.

Зараз ви читаєте новину «Ремонтують танки, отримують нову зброю: бойовики активно нарощують сили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути