вівторок, 29 листопада 2016 18:31

Рейсовий автобус переїхав жінку з дитиною

Рейсовий автобус переїхав жінку з дитиною

На тимчасово окупованій території Донецької області у місті Торезі водій рейсового автобуса збив жінку з 6-річною дівчинкою. Дитина не вижила.

У результаті аварії 29-річна жінка отримала важкі травми, її госпіталізували. Дівчинка загинула на місці, одразу після зіткнення. Про це повідомляє поліція окупованої території.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчину викинули з вікна багатоповерхівки

Відомо, що мама з дитиною переходили дорогу в невстановленому місці. Причиною аварії стала ожеледь на дорозі. 59-річний водій намагався піти від зіткнення, але не зміг. Обставини події з'ясовують.

Подібна аварія сталася у Вінниці на вул. Хмельницьке Шосе, де 17-річного підлітка збили одразу дві машини. Юнак переходив дорогу в забороненому місці. Спершу на нього наїхав водій авто "Opel Astra ". Далі хлопець попав під колеса "BMW". Водій, який збив першим, втік. Його розшукали у Кам'янці-Подільському Хмельницької області.

Зараз ви читаєте новину «Рейсовий автобус переїхав жінку з дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути