четвер, 03 листопада 2016 14:57

П'яний екс-менеджер Ахметова підстрелив керівника адміністрації Захарченка

П'яний екс-менеджер Ахметова підстрелив керівника адміністрації Захарченка
Фото: Real-vin.com

Віце-прем'єр так званої ДНР Дмитро Трапезніков у стані алкогольного сп'яніння прострелив ногу керівникові адміністрації ватажка "республіки" Максимові Лещенку.

Про це в інтерв'ю "Росбалту" заявив екс-голова "Радбезу ДНР" Олександр Ходаковський.

Він нагадав, що Трапезніков до 2014 року був "менеджером із розвитку фанатського руху ФК "Шахтар".

"Він далекий від наших протестних мотивів і взагалі - чужий у нашому середовищі. Ми зробили справу, а посадили управляти звичайного менеджера з оточення Ріната Ахметова. Мало того, що людина прийшла не заради ідеї, він ще й поводиться неналежно. Той факт, що він у стані алкогольного сп'яніння прострелив ногу керівниковіадміністрації глави ДНР, багато про що говорить. Як можна після такого залишитися безкарним, та ще й отримати підвищення? А що тоді далі? Нехай прострілить ногу "главі держави" і тоді обійме його місце? Така логіка?" - заявив Ходаковський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захарченко готовий назвати "вбивць" Мотороли

Раніше повідомляли, що жителям окупованого Донбасу пропонують оцінити діяльність лідерів бойовиків через SMS. Мобільний оператор "Фенікс", який належить самопроголошеній ДНР, відправляє абонентам у непідконтрольних Україні містах повідомлення з проханням оцінити діяльність Олександра Захарченка та його підлеглих.

Зараз ви читаєте новину «П'яний екс-менеджер Ахметова підстрелив керівника адміністрації Захарченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути