пʼятниця, 17 червня 2016 17:31

Путін погодився на озброєну місію ОБСЄ на Донбасі

Путін погодився на озброєну місію ОБСЄ на Донбасі
joinfo.ua

Володимир Путін заявив, що згоден з Петром Порошенком в тому, що можна посилити місію ОБСЄ на Донбасі стрілецькою зброєю.

"Потрібно якнайшвидше провести політичні перетворення, які ляжуть в основу остаточного врегулювання у сфері безпеки. Деякі речі потрібно робити паралельно. Згоден з Петром Олексійовичем Порошенком з приводу того, що потрібно посилити місію ОБСЄ, аж до того, щоб дозволити спостерігачам місії ОБСЄ мати при собі стрілецьку зброю", - сказав Путін, якого цитує ТАСС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без збройної місії виборів на Донбасі не буде - Єлісєєв

Нагадаємо, на початку цього місяця Київ заявив про згоду Москви на поліцейську місію за підсумками переговорів в Нормандському форматі. Проте в МЗС РФ спростували це і запропонували озброїти ОБСЄ пістолетами. У свою чергу в ДНР виступили різко проти цієї ініціативи і заявили, що поліцейська місія ОБСЄ означає зрив Мінська.

Зараз ви читаєте новину «Путін погодився на озброєну місію ОБСЄ на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути