пʼятниця, 22 липня 2016 08:19

Проросійські диверсанти атакували бійців АТО в Мар'їнці

Проросійські диверсанти атакували бійців АТО в Мар'їнці
Фото: miaistok.su

Російсько-терористичні війська за минулу добу 66 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Диверсійно-розвідувальна група противника намагалася атакувати бійців ЗСУ у Мар'їнці.

Про це розповів прес-офіцер штабу АТО Олег Сушинський.

"На Донецькому напрямку зафіксовано 30 випадків ведення вогню. Тут епіцентром напруги залишається Авдіївка, де противник вів вогонь по наших позиціях із 120 та 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також із мінометів калібру 120 та 82 мм ворог стріляв по Новоселівці Другій. По опорних пунктах поруч Майорська, Верхньоторецького, Опитного та Пісок окупанти застосували 82-мм міномети. У Луганському і Невельському – гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

На Маріупольському напрямку російські окупанти 26 разів відкривали вогонь по наших укріпленнях. Надвечір 21 липня наш опорний пункт у Мар'їнці спробувала атакувати ворожа диверсійно-розвідувальна група противника у кількості до 10 осіб. Наші воїни дали ворогу гідну відсіч і ті відступили. Із 120-мм мінометів та гранатометів ворог обстріляв захисників у Широкиному. 82-мм міномети та гранатомети задіяв у Красногорівці та Мар'їнці, великокаліберні кулемети – у Водяному та Новогригорівці. БМП противника стріляла під Талаківкою.

На Луганщині зафіксовано 10 обстрілів наших позицій. По Станиці Луганській вівся вогонь із 82-мм мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів. А стрілецьку зброю ворог застосував поруч Сизого. Також хаотично стріляв по Новозванівці, Новоолександрівці та Попасній", - розповів Сушинський.

Після опівночі бойовики вже 11 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сторони конфлікту на Донбасі домовились про відведення позицій

Раніше секретар Ради нацбезпеки та оборони Олександр Турчинов заявив про можливе введення воєнного стану у країні через посилення обстрілів на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Проросійські диверсанти атакували бійців АТО в Мар'їнці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути