четвер, 06 жовтня 2016 09:22

Припинили виплати пенсій

Припинили виплати пенсій

Пенсійний фонд ЛНР відмовляє виплачувати пенсії пенсіонерам. Про це пишуть місцеві жителі окупованих територій у соцмережах. Як приклад, наводять бабусю, котра ледве пересувається, якій за серпень і вересень не виплатили жодної копійки.

Жінка не отримує пенсії від України. В ЛНР розводять руками – мовляв, грошей в бюджеті на це немає, та й допомога РФ не гумова, а пенсіонерів в "республіці" й так надто багато, тож доводиться мінімізувати витрати, повідомляє "В час пік".

Пенсіонерці вдалося відновити виплати, однак за серпень та вересень вона грошей не отримає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі Волноваського району залишилися без води

В школах ДНР дітей годують продуктами з гуманітарної допомоги. Про це поскаржилися батьки так званому помічнику депутата народної ради ДНР під час його чергової інспекції навчального закладу. У школі виправдовуються – змушені були піти на такий крок, бо існують проблеми з оплатою бюджетного харчування. "Посадовець" обіцяв розібратися.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому ватажок ЛНР Ігор Плотницький влаштував розкішний прийом бійцю змішаних єдиноборств із США Монсону. Він вручив йому фейковий паспорт ЛНР, а потім запросив на бенкет. На столі не було ні кільки в томаті, ні перлової крупи, за якими мешканці окупованих територій тепер вистоюють у чергах, а лише червона ікра, осетрина, балик та екзотичні фрукти. Про це у соцмережах писав журналіст Денис Казанський.

Зараз ви читаєте новину «Припинили виплати пенсій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути