неділя, 11 вересня 2016 09:57

Президент України привітав танкістів із професійним святом

 

Президент України Петро Порошенко привітав танкістів, ветеранів танкових військ, працівників танкобудівної галузі з Днем танкістів.

Про це повідомляє прес-служба президента.

Голова держави наголосив, що Україну по праву вважають однією з провідних танкових держав світу. Вона має багаторічну історію становлення та розвитку танкових військ, які, володіючи великою вогневою міццю й ударною силою, високою маневреністю і надійним броньовий захистом, є важливою складовою бойового потенціалу Збройних сил України.

"Продовжуючи славні традиції старших поколінь, воїни-танкісти під час антитерористичної операції з честю виконують свій конституційний обов'язок, демонструють вірність військовій присязі, професіоналізм і бойову майстерність", - зазначив Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В АТО загинули 162 воїнів-розвідників, 632 поранені - Порошенко

Він наголосив, що нинішнє свято, яке воїни зустрічають міцно тримаючи позиції у східних та південних областях нашої країни, - символ глибокої всенародної поваги до їх мужності й героїзму.

Президент висловив переконання, що танкісти й надалі надійно стоятимуть на варті незалежності та територіальної цілісності України і побажав воїнам та їх рідним міцного здоров'я, щастя, благополуччя й миру.

З нагоди Дня танкістів президент підписав Указ про відзначення державними нагородами України воїнів-танкістів, які проявили особисту мужність і високий професіоналізм під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Нагадаємо, раніше Порошенко домовився з Меркель про долю "Мінська".

Зараз ви читаєте новину «Президент України привітав танкістів із професійним святом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути