середа, 21 грудня 2016 15:33

Поранений на Світлодарській дузі бойовик приніс із собою відірвану руку

Поранений на Світлодарській дузі бойовик приніс із собою відірвану руку

Під час наступу на позиції українських військових на Світлодарській дузі 18-20 грудня 2016 року бойовики зазнали значних втрат.

Про це у Facebook повідомив єнакіївський лікар Олександр Чернов.

Після запеклих боїв на Світлодарській дузі у патологоанатомічне відділення 1-ї міської лікарні Єнакієвого Донецької області доставили 7 тіл бойовиків. Згодом ще один окупант, який до цього перебував у тяжкому стані в стаціонарі тієї ж лікарні, помер. Ще один бойовик у шоковому стані сам звернувся по допомогу до лікарів і навіть приніс із собою відірвану руку. Та провести операцію з кінцівкою не було жодної можливості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти обстріляли медиків поблизу селища Луганське

"Знаходять, привозять у морг далеко не всіх. Тому можна допустити, що як мінімум ще 3-4 гниючих одиниці біосміття валяються з учорашнього дня по ярах за Вуглегорськом", - каже лікар.

18 грудня противник обстріляв позиції українських військовиків 24 рази. Нашим військам у районі селища Луганське вдалося здійснити контратаку та відкинути ворога на попередньо займані ним позиції. Бойовики втратили 25 чоловік убитими.

Зараз ви читаєте новину «Поранений на Світлодарській дузі бойовик приніс із собою відірвану руку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути