понеділок, 06 липня 2015 12:16

Плотницький призначив "вибори ЛНР" на 1 листопада

Плотницький призначив "вибори ЛНР" на 1 листопада
Фото: obozrevatel.com

"ЛНР" оголосила про проведення "виборів" 1 листопада цього року.

Відповідну заяву зробив лідер бойовиків "ЛНР" та представник в контактній групі Ігор Плотницький, передає місцеве сепаратистське видання.

"Луганська Народна Республіка виступає за неухильне виконання Мінських угод. Україна в односторонньому порядку приймає Закон "Про місцеві вибори", не погодивши його з ЛНР і ДНР, зміст якого суперечить букві і духу Мінських угод. Виходячи з цього, ми починаємо в односторонньому порядку реалізацію мінських угод в частині проведення місцевих виборів в ЛНР. Призначаю проведення виборів Глав міст і районів в Луганській Народній Республіці на 1 листопада 2015 року", - йдеться в заяві Плотницького.

Раніше про намір провести "вибори" 18 жовтня оголосила "ДНР". Президент Петро Порошенко сказав, що спроби провести вибори на тимчасово окупованих територіях на сході України означатимуть порушення російською стороною досягнутих в Мінську угод.

Зараз ви читаєте новину «Плотницький призначив "вибори ЛНР" на 1 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути