пʼятниця, 02 грудня 2016 09:04

"Перепив" - у мережі висміяли план Захарченка із розвитку Донбасу

"Перепив" - у мережі висміяли план Захарченка із розвитку Донбасу

Днями сепаратистські ЗМІ повідомили про "наполеонівські" плани ватажка ДНР, який зібрався випустити на окуповані вулиці автобуси власного виробництва, робитимуть які в Донецьку.

Заяву Олександра Захарченка підняли на сміх навіть адепти "русского мира", вказавши на те, що ватажок ДНР явно був п'яний, або ж не дружить з головою, вирішивши озвучити подібні заяви, передає "Діалог".

На психічну хворобу Захарченка вказав і донецький пропагандист Андрій Івасенко, написавши в соцмережі, що ватажок ДНР "явно перебухав, щоб таке говорити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Непідконтрольні райони Луганщини залишаться без світла

"Бу-га-га! У ДНР для цього немає виробничих потужностей. У ДНР для цього немає фахівців. Все устаткування порізали на метал і здали", - написав Івасенко, натякнувши на те, що це черговий популізм з боку терористичної влади, яка намагається у такий спосіб на час відвернути увагу людей від важливіших проблем окупованих міст.

Зараз ви читаєте новину «"Перепив" - у мережі висміяли план Захарченка із розвитку Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути