вівторок, 14 лютого 2017 10:51

Опублікували відео із затриманим терористом, який знущався з українських полонених

Опублікували відео із затриманим терористом, який знущався з українських полонених

Співробітники Служби безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою затримали в Слов'янську бойовика ДНР, який підозрюється в катуванні українських заручників. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Правоохоронці встановили, що терорист навесні 2014 року добровiльно вступив до незаконного збройного формування бойовиків. Діяли в окупованому тоді Слов'янську. У липні зловмисник на прізвисько Крутий перейшов до конвойної групи. Охороняв українських військовослужбовців у приміщенні колишнього управління СБУ в Донецькій області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОБСЄ знайшла в терористів заборонену зброю

За свідченням звільнених військових, він регулярно катував і знущався із заручників. Оперативники спецслужби затримали бойовика, який приїхав на територію, контрольовану Україною, для оформлення пенсії.

На Донбасі знаходиться близько 36 тис. бойовиків і велика кількість техніки.

Зараз ви читаєте новину «Опублікували відео із затриманим терористом, який знущався з українських полонених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути