четвер, 08 грудня 2016 11:42

Окупанти ріжуть шахти на брухт

Окупанти  ріжуть шахти на брухт

На окупованих територіях робітників виганяють з роботи, а підприємства закривають і ріжуть на метал.

"Всім працівникам шахти, які перебувають у штаті і ще не отримували повідомлення про скорочення, необхідно терміново до 15 грудня 2016 року з 09:00 до 13:00 з'явитися до відділу кадрів з приводу скорочення. У разі неявки в зазначені терміни виникнуть складнощі в оформленні документів і нарахувань допомог, бо працівники відділу кадрів і розрахункового сектору також підлягають скороченню найближчим часом", – йдеться в повідомленні адміністрації, поширеному серед співробітників шахти.

Гірники кажуть, що з приходом ДНР одну з найшанованіших на Донбасі професій навмисне знищують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поранили двох українських бійців

"Все вугілля, що у нас видобувають, закуповується Україною або розходиться на місці, – розповідає гірник з Макіївки Михайло. – Росії наше вугілля точно не потрібне. Зараз шахти просто вбивають – у Макіївці, Єнакієвому, Горлівці. У тому ж Донецьку максимум дві шахти, які ще працюють.

Всім шахтарям керівництво підприємств заборгувало зарплати за кілька місяців. Люди готові бунтувати, але бояться озброєних бойовиків.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти ріжуть шахти на брухт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути