середа, 14 грудня 2016 19:00

Окупанти продовжують вести вогонь по позиціях українських військових

Окупанти продовжують вести вогонь по позиціях українських військових

Сьогодні окупаційні війська продовжили вести вогонь по наших позиціях на всіх напрямках. Щоправда, з меншою активністю. Більшість обстрілів, як і раніше, припало на маріупольський напрямок. Тут, використовуючи міномети різних калібрів, окупанти обстрілювали наші позиції у районі Красногорівки, Лебединського та Широкиного. Про це повідомив речник з питань АТО Леонід Матюхін.

Новотроїцьке кілька разів обстрілювали з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. По Красногорівці бив снайпер.

На луганському напрямку бандити з мінометів обстріляли Кримське. А на донецькому – з великокаліберних кулеметів – Луганське. Тут працював снайпер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилось відео, як ворожий снайпер вбив українського солдата

Сьогодні близько 09:00 російсько-окупаційні війська відкрили вогонь зі стрілецької зброї неподалік КПВВ "Майорськ". Внаслідок обстрілу загинув один мирний житель, ще одного поранили.

Сьогодні о 09:00 терористи гатили зі стрілецької зброї по контрольному пункту пропуску "Майорськ". Біля нього перебували люди, які переходили через лінію розмежування.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти продовжують вести вогонь по позиціях українських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути