понеділок, 10 жовтня 2016 11:32

ОБСЄ назвала умови підтримки процесу розведення військових сил

ОБСЄ назвала умови підтримки процесу розведення військових сил
europeanleadershipnetwork.org

Моніторингова місія ОБСЄ пообіцяла ефективну підтримку процесу розведення військових сил та озброєння на Донбасі за умови гарантування безпеки її представникам.

Про це інформує СММ ОБСЄ у Facebook.

"СММ ОБСЄ сповнена рішучості здійснювати патрулювання, моніторинг і верифікацію розведення сил і засобів на узгоджених ділянках біля населених пунктів Станиця Луганська, Золоте і Богданівка-Петрівське. СММ проводить цілодобовий моніторинг і спостереження на всій території Донбасу шляхом використання різних технічних засобів, зокрема стаціонарних камер, безпілотних літальних апаратів (БПЛА) та інших засобів повітряного спостереження. СММ нині не здійснює мобільного наземного патрулювання у нічний час, зважаючи на недостатню видимість і з міркувань безпеки. СММ може ефективно підтримувати процес розведення сил і засобів шляхом верифікації лише за умови безпечного, надійного і безумовного доступу Місії до ділянок розведення, у якому їй часто відмовляють", - повідомляють у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виявили офіцера ЗС Росії, який воював на Донбасі

Нагадаємо, що ЗСУ переносять терміни відведення сил і засобів на ділянці неподалік Станиці Луганської, з огляду на систематичні обстріли бойовиків.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ назвала умови підтримки процесу розведення військових сил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути