понеділок, 03 жовтня 2016 08:35

Недільна "тиша" на Донбасі: бойовики вдарили з танка та ствольної артилерії

Недільна "тиша" на Донбасі: бойовики вдарили з танка та ствольної артилерії
Фото: expres.ua

У неділю, 3 жовтня, на Донбасі зафіксували 48 прицільних обстрілів. Ворог застосував танк та ствольну артилерію.

Про це розповів речник штабу АТО Іван Ареф'єв.

"На луганському напрямку за минулу добу зафіксували 16 порушень режиму тиші. Обстріли з боку окупантів із гранатометів, зенітної установки та стрілецької зброї зафіксовані в районі Станиці Луганської. Із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї - біля Кримського, Новоолександрівки та Новозванівки. Позиції наших військ неподалік Кримського та Новоолександрівки противник обстрілював із мінометів 120-го та 82-го калібру.

На маріупольському напрямку нарахували 20 обстрілів. Противник порушував режим тиші в районі Павлополя, Водяного та Широкиного, застосовувавши гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю. По Павлополю вів вогонь снайпер, а по Широкиному окупанти гатили з БМП.

На донецькому напрямку було 12 обстрілів. Російські найманці з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї били по українських захисниках поблизу Авдіївки, Новгородського, Верхньоторецького, Кам'янки та Зайцевого. Також по Зайцевому та Авдіївці ворог стріляв із мінометів 120-го та 82-го калібру, а зі ствольної артилерії 152-го калібру - по Зайцевому. Біля Авдіївки противник гатив з танку, а по Верхньоторецькому вів вогонь снайпер.

По Зайцевому випустили 3 снаряди зі 152-й калібру. Із танку стріляли по Авдіївці 1 раз. 39 мін 120-го калібру випустили по Кримському, Зайцевому, Авдіївці. Із 82-міліметрових мінометів - 163 міни по Кримському, Авдіївці, Новоолександрівці", - розповів Ареф'єв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фото чергового "міста-жертви" війни на Донбасі

Українська розвідка повідомляла, що один бойовик убив іншого на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Недільна "тиша" на Донбасі: бойовики вдарили з танка та ствольної артилерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути