четвер, 15 грудня 2016 14:08

"Навіть син сказав, що такого не було" - дружина Без'язикова про арешт чоловіка

"Навіть син сказав, що такого не було" - дружина Без'язикова про арешт чоловіка

Іван Без'язиков не винен. Адвокати подаватимуть чергову апеляцію. Про це Gazeta.ua розповіла дружина Маргарита Без'язикова.

"Мого чоловіка визнали винним у співпраці з сепратистами. Назвали небезпечним терористом. Кажуть, він мав посвідчення з підписом Захарченка. Після звільнення з полону я особисто була біля чоловіка. Одразу після того ми поїхали в лікарню, - розповідає дружина Маргарита Без'язикова. - Після лікарні я сама розбирала всі сумки, бо шукала крем під очі. Розкрила кожен шовчик. Ніякого посвідчення в нього не було. Не було й під час обшуку. Його мені не показали. Зараз намалюють. Також маємо дані, що свідки, які свідчать проти чоловіка, змушені це робити. На них був досить сильний тиск".

Каже, після суду сильно захворів їхній син 5-річний Микита. Весь час він був на суді.

"Коли оголошували вирок, навіть дитина сказала, що то все неправда. Спецслужби видумують різноманітні історії. Кажуть, слідкували за Іваном. Але весь час на волі він займався лише сином, вчив його читати"- додала Маргарита.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Івана не відпустять, комусь треба отримати погони" — дружина полковника Без'язикова

Згадує, чоловікові навіть не дали накинути куртку. Виводили його в наручниках як небезпечного злочинця.

Шевченківський райсуд Києва заарештував підозрюваного в шпигунстві полковника Збройних сил Івана Без'язикова до 8 лютого 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «"Навіть син сказав, що такого не було" - дружина Без'язикова про арешт чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути