пʼятниця, 04 листопада 2016 15:11

Знайшли 100 безіменних могил бойовиків

Знайшли 100 безіменних могил бойовиків
Vector News

У Моспиному на окупованій території Донеччини знайшли ділянку зі 100 могилами невідомих бойовиків, яких поховали без трун.

Про це на брифінгу повідомив речник Міноборони України з питань АТО Андрій Лисенко, передає УНН.

"Командування противника проводить цілеспрямовану політику приховування втрат у лавах російсько-окупаційних військ. На міських кладовищах відводять спеціальні ділянки для поховання російських військовослужбовців, тіла яких певний час перебували в спеціально обладнаних сховищах і визнані невпізнаними. Зокрема, станом на 1 листопада у місті Моспине на окремій ділянці місцевого кладовища близько 100 безіменних поховань, де є лише таблички з номерами. Ховають без трун на незначну глибину. Така зневага до загиблих окупантів може призвести до зараження навколишнього середовища і чудово ілюструє ставлення ватажків незаконних збройних формувань та Кремля до "відпрацьованого матеріалу" "русского мира", - сказав Лисенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські десантники зазнали втрат

Моніторингова місія ОБСЄ на Донбасі за 2,5 року офіційно нарахувала понад два десятки машин, позначених написом "вантаж 200". Усі вони вивозили загиблих росіян.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли 100 безіменних могил бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути