понеділок, 23 травня 2016 19:21

Найскладніша ситуація сьогодні на Маріупольському напрямку – штаб АТО

Найскладніша ситуація сьогодні на Маріупольському напрямку – штаб АТО

Проросійські бандформування на сході України не припиняють вдаватись до збройних провокацій проти сил АТО.

Сьогодні бойовики 12 разів відкривали вогонь по українських підрозділах, - повідомляє Прес-центр штабу АТО.

Зазначається, що з передмістя тимчасово окупованого Донецька противник вів вогонь по наших позиціях на підступах до Мар'їнки зі стрілецької зброї та 82-мм мінометів.

"На Луганщині незаконні збройні формування обстрілювали з гранатометів опорні пункти ЗС України в районі Щастя та Сокольників", - сказано в повідомленні.

Також у штабі додали, що найскладніша ситуація сьогодні на Маріупольському напрямку. Там бандити двічі били з 120-мм мінометів, які заборонені Мінськими домовленостями, по укріпленнях сил АТО неподалік Павлополя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовим шляхом Донбас не повернути - Тука

Крім того, по українських захисниках Березового противник декілька разів відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів. А неподалік Широкиного окупанти відкривали вогонь з станкових протитанкових гранатометів.

"Не припиняють проводити розвідку й ворожі безпілотні літальні апарати. З початку доби вже зафіксовано прольоти 4 розвідувальних БПЛА. Всі на Донецькому на Маріупольському напрямках", - уточнили в штабі.

Зараз ви читаєте новину «Найскладніша ситуація сьогодні на Маріупольському напрямку – штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути