четвер, 12 січня 2017 12:09

На Волині попрощались з 22-річним бійцем

На Волині попрощались з 22-річним бійцем
Ігор Климюк

Сьогодні на Волині прощаються з загиблим воїном Ігорем Климюком.

Ігор Климюк воював у складі 24-ї окремої механізованої бердичівської залізної бригади ім. князя Данила Галицького. Про це на сторінці групи в Facebook "Остання шана" написала Тетяна Барвінська.

"Проклята війна продовжує свої жнива. 12 січня на Волині прощатимуться з молодим захисником України Ігорем Климюком. Ігор загинув у бойовому зіткненні з ворогом 10 січня близько 11:00 поблизу села Новозванівка. Йому було лише 22 роки. Орієнтовна дата зустрічі траурного кортежу з загиблим героєм 12.01.2017 року о 20:00 на Цуманському посту. Маршрут прямування: Цуманський пост - Луцьк - село Гірка Полонка.
Дату зустрічі коригуватимуть. Слідкуйте за оновленнями на сторінці Автомайдану України. Волиняни, вийдіть вшанувати героя, який захищав нашу країну від агресора!", - написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У боях на Світлодарській дузі загинули 200 окупантів - Арестович

Климюк Ігор Павлович народився 15 вересня 1994 року в селі Оконську Маневицького району Волинської області. Боєць на позивний "Клим" жив у селі Гірка Полонка. Ігор був гранатометником 1-го механізованого батальйону.

Прес-секретар Міноборони України з питань АТО Олександр Мотузяник підтвердив інформацію про те, що українська армія відбила у бойовиків ДНР частину території у районі Світлодарської дуги.
Зараз ви читаєте новину «На Волині попрощались з 22-річним бійцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути