середа, 15 червня 2016 16:35

На Луганщині збирають "майдан" проти поліції

На Луганщині збирають "майдан" проти поліції
Фото: sd.ua

16 червня у Сіверськодонецьку на Луганщині активісти зберуться на центральній площі з вимогами відправити у відставку виконуючого обов'язки начальника ГУ Національної поліції в Луганській області Сергія Комісарова.

Про це у Facebook повідомив місцевий активіст Сергій Чуб.

Активісти планують розбити намети і почати збір підписів. Крім відставки Комісарова, жителі Сіверськодонецька вимагатимуть проведення негайної переатестації поліцейських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сіверськодонецьку й Лисичанську навчаються 158 майбутніх поліцейських

"16 червня 2016 року з 11:00 на центральній площі Сіверськодонецька збирається перший в історії Сіверськодонецький "майдан". Акція безстрокова, будуть цілодобово стояти намети. Основні вимоги: відставка в.о. начальника ГУ Національної поліції в Луганській області Сергія Комісарова і призначення на цю посаду фахівця узгодженого з громадськістю. Негайна переатестація всього особового складу Національної поліції Луганській області за участю громадських активістів Луганщини", - написав Чуб.

Нагадаємо, що запуск Національної поліції в Сіверськоодонецьку відбувся 22 травня 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині збирають "майдан" проти поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути