неділя, 30 серпня 2015 20:22

На Луганщині знайшли два великих арсенали зброї

На Луганщині знайшли два великих арсенали зброї
Фото: Прес-центр СБ України

Служба безпеки України вилучила два великих арсенали зброї у районі проведення антитерористичної операції. Повідомляє Прес-центр СБ України.

За попередньою інформацією, колишні військовослужбовці одного з добровольчих батальйонів планували перевести вглиб України дві великі партії необлікованої зброї та боєприпасів.

"У рамках спецоперації щодо недопущення незаконного обігу засобів масового ураження співробітники СБУ виявили поблизу села Бахмутівка Новоайдарівського району Луганської області автомобіль з підствольним гранатометом, тротиловими шашками, протипіхотними мінами та ручними гранатами різних типів, патронами і магазинами до автоматичної зброї тощо.

Другу партію зі зброєю було виявлено у "схроні" в покинутих приміщеннях заводу в селі Половинкіне Старобільського району Луганської області", - йдеться у повідомленні.

У схованці співробітники СБУ знайшли 33 кілограми тротилу в шашках, три автоматичні станкові гранатомети, кулемети, автомати Калашнікова, сорок ручних протитанкових гранатометів, ящики з патронами до стрілецької зброї різних калібрів, гранати різної модифікації, 7 реактивних снарядів до РСЗВ "Град".

За вказаними фактами військовою прокуратурою Луганського гарнізону розпочато кримінальне провадження.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині знайшли два великих арсенали зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути