пʼятниця, 19 вересня 2014 00:01

На Донеччині терористи розстріляли родичів активіста "Батьківщини"

На Донеччині терористи розстріляли родичів активіста "Батьківщини"
inforesist.org

У Донецькій області проросійські бойовики розстріляли сина і свата голови Ясинуватської міської організації ВО "Батьківщина" Ірини Платошиної.

Про це повідомляють "Новини Донбасу" з посиланням на главу виборчого штабу "Батьківщини" в Донецькій області Олександра Ярошенко.

За його словами, бойовики зупинили родичів Платошиної на блокпосту по дорозі в Ясинувату, куди вони їхали, щоб забрати зимові речі. Їх імена виявилися в "розстрільних списках". Після розстрілу їх тіла зі слідами вогнепальних поранень доставлено в морг.

За іншою інформацією терористи розстріляли родичів активістки на блокпосту між Ясинуватою і Макіївкою, коли вони їхали на роботу в Донецьк. Їх тіла глава ясинуватської "Батьківщини" знайшла 17 вересня в морзі, а 19 вересня їх поховають.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині терористи розстріляли родичів активіста "Батьківщини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути